Loading...

Please wait...

Menu

Çantë

Shfletoni koleksionet e markave të famshme të modës dhe gjeni "plus-in" perfekt për veshjen tuaj! Nga çantat e mëdha tote dhe shopper deri te xhepat, çantat e mbrëmjes dhe të darkës, ne ofrojmë ngjyra dhe stile të ndryshme që do të rrisin pamjen tuaj. Mbani gjithçka që ju nevojitet dhe përgatituni për plazh me çantat tona të trendit prej lëkure të bagëtishme që do të plotësojnë veshjen tuaj verore. Ne gjithashtu kemi një gamë të gjerë rrobash në madhësi të ndryshme për një stil të përditshëm të fundit të modës, palestrë ose udhëtime me makinë. Qëndroni i stilizuar edhe kur udhëtoni dhe zgjidhni një karrocë moderne me rrota për lëvizshmëri të rritur.

 • Desigual x Mickey Mouse - Çantë e zezë shpine për
  13.990,00 Lek
 • Calvin Klein - Çantë shpine e zezë për femra
  16.990,00 Lek
 • Calvin Klein - Çanta Sherpa për femra
  15.990,00 Lek
 • Guess - Çanta sportive për femra
  9.590,00 Lek
 • Guess - çantë e purpurt për femra
  18.590,00 Lek
 • Guess - Çantë për femra, ciklaminë
  18.590,00 Lek
 • Guess - Çanta për femra me lesh eko
  17.390,00 Lek
 • Guess - Çanta e vogël për femra
  14.390,00 Lek
 • Guess - Mini Çantë, portokalli për femra
  13.790,00 Lek
 • Guess - Ženska torba za rame
  16.190,00 Lek
 • Guess - Ženska bucket torbica
  16.790,00 Lek
 • Çantë shpine për femra Superdry - Olive
  7.690,00 Lek
 • Superdry - Çantë shpine e zezë për femra
  7.690,00 Lek
 • Steve Madden - Çantë gri për femra
  13.190,00 Lek
 • Steve Madden - Çantë për femra me percina
  11.990,00 Lek
 • Steve Madden - Çantë ngjyrë kafe për femra
  14.390,00 Lek
 • Steve Madden - Çantë me logo për femra
  15.590,00 Lek
 • Steve Madden - Çantë për femra ngjyrë bezhë
  14.390,00 Lek 10.073,00 Lek
  -30%
 • Steve Madden - Çantë e zezë për femra
  15.590,00 Lek
 • Steve Madden - Çantë për femra me logo
  15.590,00 Lek
 • Steve Madden - Çantë elegante me shkëlqim
  17.990,00 Lek
 • Calvin Klein - Çantë e purpurtë për femra
  13.990,00 Lek
 • Calvin Klein - Çanta e zezë për femra
  9.490,00 Lek
 • Steve Madden - Çanta e zezë për femra
  13.190,00 Lek