Loading...

Please wait...

Menu

Moschino Jeans

Eksploroni gamën e veshjeve të grave nga Moschino Jeans të frymëzuara nga kultura, historia dhe trashëgimia e xhinseve. Pjesët janë një përzierje tërheqëse dhe urbane, ideale për të krijuar një pamje të guximshme dhe trendi e që bie në sy. Porosit modelet më të kërkuara në vetëm disa klikime!

Tani duke blerë me
 1. Gjinia: Femra
 2. Pastroni të gjitha
 • Moschino Jeans – Fund xhins maksi
  29.990,00 Lek
 • Moschino Jeans – Fustan xhins midi
  41.990,00 Lek
 • Moschino Jeans – T-shirt me logo për femra
  17.990,00 Lek
 • Moschino Jeans – T-shirt me logo për femra
  17.990,00 Lek
 • Moschino Jeans - Hoodie për femra
  35.490,00 Lek
 • Moschino Jeans – Xhaketë lëkure për femra
  118.990,00 Lek
 • Moschino Jeans – Pallto xhins për femra
  71.490,00 Lek
 • Moschino Jeans – bluzë xhins me diamant të rremë
  35.490,00 Lek
 • Moschino Jeans - Triko për femra me simbol paqeje
  41.990,00 Lek
 • Moschino Jeans – Minifund i zi
  23.490,00 Lek
 • Moschino Jeans – Fustan mini me zemër
  59.490,00 Lek
 • Moschino Jeans – Fustan i shkurter me zemër
  71.490,00 Lek
 • Moschino Jeans - Kanatjere për femra
  11.490,00 Lek
 • Moschino Jeans - Kanatjere për femra
  11.490,00 Lek
 • Moschino Jeans – Çizme xhins mbi gju
  71.490,00 Lek
 • Moschino Jeans - Pantallona të shkurtra xhins për femra
  20.990,00 Lek
 • Moschino Jeans - Xhinse me këmbë të gjera për fem
  35.490,00 Lek
 • Moschino Jeans - Pantallona me printime për femra
  47.490,00 Lek
 • Moschino Jeans – Fustan me printe xhins
  59.490,00 Lek
 • Moschino Jeans – Fund xhins mini
  26.990,00 Lek
 • Moschino Jeans – T-shirt me logo për femra
  13.990,00 Lek
 • Moschino Jeans - Triko e zezë për femra
  35.490,00 Lek