Nova BOSS kolekcija za one koji sami definišu svoj put

 

BOSS u kolektivnoj svijesti predstavlja simbol moći I uspjeha. Svaki komad je osmišljen i kreiran sa posebnom pažnjom na detaljima i kvalitetu. Inspiraciju traži u onima koji samouvjereno i hrabro prate svoje snove, koji definišu svoj put i imaju nezaustavljivu želju za životom. Stoga kažemo: BE YOUR OWN BOSS!

 

URBAN CASUAL

BOSS muska jakna BOSS majica

Ključan komad za postizanje ovakvog stila je moderna bajker jakna u crnoj boji. Ako voliš ovakve outfite, biće ti potreban i jedan fashion statement komad poput logo majice u kojoj se osjećaš kao sam svoj BOSS.

 

BASIC CASUAL

BOSS majica BOSS patike

Za ljubitelje jednostavnih krojeva i svedenog dizajna. Crne patike sa diskretnim logo printom uz basic majicu kratkih rukava koja se lako kombinuje uz sve.


SMART CASUAL

BOSS majica BOSS farmerke

Živio CASUAL FRIDAY! Svi se radujemo tom petku i prilici za malo opuštenijim oblačenjem na poslu. Budi ujedno poslovan i moderan uz klasičan slim džins i komfornu, svedenu majicu dugih rukava.

 

SPORT CASUAL

BOSS prsluk BOSS trenerka

Savršena kombinacija za svaki dan, šetnju gradom ili sportsko veče sa društvom. Iskombinuj beli prsluk i crnu trenerku za moderan kolor-blok sportski outfit.

 

Kompletnu BOSS kolekciju pogledaj klikom na link.