DIVA NOSI STEVE MADDEN

 

Poznato je da američki brend Steve Madden slavi odvažan stil, kreativnost i individualnost. Zato ne čudi činjenica da ga bira poznata diva, koja ne samo da je kraljica muzičke scene, već pomjera granice i na modnoj sceni i njom uspješno vlada decenijama!

 

Jelena Karleuša je poznata po urbanom, glamuroznom stilu koji nikada ne prolazi neopaženo. Zato smo ponosni što je njen izbor za kraj godine bio brend STEVE MADDEN. Cirkoni, nitne, koža i vrtoglavo visoke potpetice bile su njen izbor za finale ove isto tako vrtoglave godine!

 

Ove sezone dominantna je bila krem boja u svim nijansama. 50 nijansi bež je i Jelein izbor – špicaste polučizme sa nitnama, duboke čizme do koljena i naravno torbica da upotpuni svaki njen autfit.

 

Jelena Karleuša i Steve Madden

 

Za novogodišnju noć njen izbor su svjetlucavi modeli. Urbani, srebrni komadi sa cirkonima i šljokicama upotpuniće lude noći, ne samo za Novu godinu, već i za svaki sljedeći posebni trenutak.

 

Jelena Karleuša nosi Steve Madden

 

Iako uvijek bira glamur pre casual wear-a, Karleuša zna da iskombinuje i ponese svakodnevne komade kao niko drugi! Tako za dane odmora i laganih zimskih šetnji odabrala obuću koja će dopuniti svaku njenu sportsku kombinaciju.

 

Jelena Karleuša i Steve Madden

 

Budi glamurozna baš kao naša DIVA! Istraži naš online shop i odaberi favorite koje možeš poručiti na kućnu adresu!