Nova BOSS kolekcija za one koji sami definišu svoj put

 

BOSS u kolektivnoj svijesti predstavlja simbol moći uspjeha. Svaki komad je osmišljen i kreiran sa posebnom pažnjom na detaljima i kvalitetu. Inspiraciju traži u onima koji samouvjereno i hrabro prate svoje snove, koji definišu svoj put i imaju nezaustavljivu želju za životom. Stoga kažemo: BE YOUR OWN BOSS!

 

ELEGANT CASUAL

BOSS jakna BOSS farmerke BOSS majica

Ključan komad za postizanje ovakvog stila je moderna bajker jakna u crnoj boji, koja se savršeno kombinuje uz crni džins. Ako voliš ovakve outfite, biće ti potreban i jedan fashion statement komad poput logo majice u kojoj se osjećaš kao sam svoj BOSS.

 

SPORT CASUAL

BOSS prsluk BOSS duks BOSS patike

Savršena kombinacija za svaki dan, šetnju gradom ili sportsko veče sa društvom. Duks sa zipom i patike u tonu za ujedno moderan i komforan outfit. Za prelazni period uvijek sa sobom ponesi prsluk koji će kompletirati look.

 

BASIC CASUAL

BOSS duks BOSS patike BOSS torbica

Za ljubitelje jednostavnih krojeva i svedenog dizajna. Jednobojne patike i torbica uz logo duks sa kapuljačom koji čini kombinaciju mladalačkom i autentičnom.


SMART CASUAL

BOSS majica BOSS novcanik BOSS cipele

Živeo CASUAL FRIDAY! Svi se radujemo tom petku i prilici za malo opuštenijim oblačenjem na poslu. Uz sportsko-elegantne kožne cipele koje dizajnom podsjećaju na patike možeš obući basic majicu kratkih rukava u istom tonu za istovremeno ležeran, ali jednostavan i uglađen outfit.