FASHION&FRIENDS KAMPANJA KOJA NE POZNAJE GODINE

 

Prikazujući tri generacije koje podržavaju i inspirišu jedna drugu, kampanja „Generations” slavi tradiciju i pripadnost, kvalitet i neprolaznost, zajedništvo i nasleđe.

Nove muške kolekcije svjetskih modnih brendova savršeno miksuju eleganciju i sportske ležerne komade za moderan outfit koji pristaje savremenom muškarcu koji je ujedno poslovan, urban i sportski tip.

 

Fashion&Friends GENERATIONS kampanja

 

Muškarci znaju da Premiata ispunjava sve njihove uslove- udobnost, urbani dizajn i kvalitet koji traje, pa se zato odlučuju za kombinaciju sa Replay komadima, jer Replay nikad ne iznevjeri.

Duh Amsterdama i ovog puta  oslikava se u komadima Scotch and Soda. Jedinstveni printovi, materijali koje volimo i krojevi koji svima pristaju i ove sezone krase ovaj jedinstveni holandski brend.

 

Scotch&Soda muški sako Tommy Hilfiger muške bermude

 

GENERATIONS vjerno oslikava duh koncepta Fashion&Friends, koji je oduvijek podsticao različitost, omogućujući svim generacijama da iskažu svoj autentični stil, kao svojevrsni izraz njihove ličnosti.

Ovog proljeća vas pozivamo da zajedno sa onima koje najviše volite uživate u kombinovanju stilova, budete slobodni da spojite nespojivo, smjelo kupite komad o kome sanjate i podelite tu vijest sa najbližima.