FASHION&FRIENDS KAMPANJA KOJA NE POZNAJE GODINE

 

Prikazujući tri generacije koje podržavaju i inspirišu jedna drugu, kampanja „Generations” slavi tradiciju i pripadnost, kvalitet i neprolaznost, zajedništvo i nasleđe.

Nove ženske kolekcije vodećih modnih brendova odišu romantičnim proljećnim stilom, pastelnim bojama koje su upotpunjene egzotičnim dezenima i vibrantnim aksesoarima. Haljine su lagane, prozračne i lepršave za damu sa stilom, koja je zavodljiva, šarmantna, pomalo buntovna i uvijek svoja.

 

Fashion&Friends GENERATIONS kampanja

 

Proljeće se zove Guess imenom - aksesoari za upotpunjen stajling daju svakoj ženi notu prefinjenosti i glamura.

Visoke potpetice odzvanjaju ulicama grada - Steve Madden is in the house! Za glamurozne trenutke, u kojima želiš da zasijaš i istakneš svoju ženstvenost, ovaj brend ima odgovor - svaka cipela ti pristaje! 

 

Guess ženska torbica Steve Madden salonke

GENERATIONS vjerno oslikava duh koncepta Fashion&Friends, koji je oduvijek podsticao različitost, omogućujući svim generacijama da iskažu svoj autentični stil, kao svojevrsni izraz njihove ličnosti.

Ovog proljeća vas pozivamo da zajedno sa onima koje najviše volite uživate u kombinovanju stilova, budete slobodni da spojite nespojivo, smjelo kupite komad o kome sanjate i podelite tu vijest sa najbližima.