Svaka dama zna za stilski duo – torbica i cipele u tonu za besprekoran stajling od ponedeljka do nedelje.

Zaokruži svoj outfit matching torbicom i obućom i zablistaj u svakoj prilici. Bilo da je riječ o večernjem izlasku, poslovnoj eleganciji ili svečanom događaju, imamo rješenje za tebe.

Inspiriši se modnim predlozima i osmisli kombinacije koje su toliko dobre da zaslužuju da ih BAŠ SVI vide.

 

 Neodoljiva boja čokolade 

Steve  Madden

Sama po sebi elegantna, luksuzna i posebna. Ovoj boji se uvijek rado vraćamo i iznova se zaljubljujemo u njenu moć da se transformiše iz elegantne i otmene u poslovnu, ili pak urbanu i trendi. Da li si i ti zaljubljenik u (boju) čokolade?

 

 Prefinjena bijela boja 

Steve Madden

Bijela je nova crna. Možeš se obući u nju „od glave do pete“ i uvijek ćeš izgledati besprekrono. Ako to nije tvoj stil, odaberi bijele cipele i torbicu i podigni najobičniji stajling na novi nivo čineći ga elegantnim i stilizovanim.

 

 Elegantna, izazovna i urbana crna boja 

Steve Madden

Vanvremenski klasik bez kojeg se jednostavno ne može. Ujedno atraktivna i sexy, prefinjena i business, moderna i casual...ovo je boja sa kojom nema greške. Crne čizmice i torbicu možeš nositi uz all black outfit, kao i uz sve druge boje kojima će dati poseban pečat.

 

 Romantična i ženstvena pink boja 

Steve Madden

Ove godine THINK PINK. Ovo je trend koji moraš ispratiti. Roze boja u svim njenim varijacijama miljenica je modnih blogerki, poznatih ličnosti, ali i svjetskih dizajnera. Ukoliko je ružičasti outfit previše za tvoj ukus, odaberi matching obuću i torbu koja će svakoj kombinaciji dati živi ton i Barbie look.