Savršen „plus jedan“ uz svaki look je definitivno torbica, a Fashion&Friends online shop je prava destinacija za odabir trendi modela za sve prilike. Da li više voliš male ili velike torbe, elegantne ili urbane? Koji god stil da tražiš, mi ga sigurno imamo! Pogledaj naše predloge i poruči svoju novu torbicu u samo nekoliko koraka.

 

TORBICE ZA RAME

Male torbe koje se nose preko ramena omogućavaju da ti ruke uvijek budu slobodne, a usput su totalno IN i trendi. Možeš ih nositi uz ležerne, urbane ili elegantne varijante u svim prilikama. Mi smo se zaljubili u ovaj Versace Jeans Couture model sa lancem i kreirali neodoljivu kombinaciju uz pletenu Guess haljinu i špicaste cipele. Koji je tvoj savršeni mix?

 

RUČNE TORBICE

Torbice koje se nose u ruci su must-have za ujedno otmeni i šik look za razne prilike, od poslovnih, preko ležernih svakodnevnih do onih atraktivnih za izlazak. Uz Love Moschino torbicu u super-modenoj bež boji uklopili smo elegantne komade – Patrizia Pepe sako sa diskretnim prugama i lakovane Mango salonke sa vrtoglavo visokom potpeticom. Gdje bi krenula u ovoj kombinaciji?

 

VEČERNJE TORBICE

Male glamurozne torbe su oduvjek bile must-have za večernji izlazak uz #miniblackdress. Naš favorit je Patrizia Pepe torbica sa ručkom i cirkonima uz bodycon haljinu i ujedno otmene i urbane cipele sa istobojnim detaljima. Priznaj da si već rezervisala mjesto u omiljenom noćnom klubu!

 

VELIKE TORBE

Model koji pristaje damama svih uzrasta i lako se kombinuje uz razne stilove. Naš odabir za casual-chic momenat je basic Replay torba sa logom. Uz nju biramo urbani Desigual duks i New Balance patike u istim tonovima koje će povezati cijeli outfit. Savršena kombinacija za prelazni period, zar ne?