Topli dani, more, povratak na plaže, muzika i ples, so u kosi, kokteli i kratke suknje… Konačno! Ljeto koje smo dugo čekali. Baš zato, naša nova destinacija sa koje šaljemo razglednicu je Crna Gora i biser Jadrana – Boka Kotorska. Otkrijte najvrelije modele ljeta 2021., brendove koji dominiraju kada su ljetnje kombinacije u pitanju i pronađite inspiraciju za najfashion odmor i outfite za tople dane.

 

Podigli smo jedra i uplovili u novu fashion avanturu. Ukoliko niste napravili ljetnje planove, neka vas naša nova Fashion&Friends kampanja inspiriše da to uradite što prije!

 

Fashion&Friends kampanja

 

S ljubavlju zaplovite u ljeto.

 

Sa bijelom bojom nećete pogriješiti! Lepršave haljine i lanene košulje preuzimaju kormilo! Kada na rivi prošetate u Patrizia Pepe kratkoj haljini ili zaplešete uz živu muziku u haljini na falte, vrijeme staje. Lanena košulja i efektne pantalone pokazuju istačan ukus muškarca, pa nije iznenađenje što je baš ova kombinacija favorit sezone.

 

Imajte na umu da su bijela boja i pastelne nijanse vaši saveznici u vrelim danima, a da rupičasti materijali i široki krojevi čine da se osjećate slobodnije.

 

Fashion&Friends kampanja

 

Svaka ljetnja avantura počinje atraktivnim bikinijem koji privlači sunce i poglede. Za najefektnije isticanje tena, predlažemo Calvin Klein model, dok za prave dame izdvajamo Tommy Hilfiger teget bikini sa zlatnim dugmićima.

 

Fashion&Friends kampanja

 

Da li volite da miješate gornje i donje djelove kupaćeg ili isključivo kupujete komplet modele?

Posjetite naše radnje ili online shop u kojima su trenutno aktuelni veliki ljetnji popusti i izaberite model, boju i stil koji vam najviše odgovara. Uronite u plavetnilo Jadrana sa naših slika i zamislite sebe u modelu koji će obiljeležiti ovo ljeto, ali i društvene mreže ;)

 

Fashion&Friends kampanja

 

Nova kolekcija odiše stilom, a inspirišu je glamurozne jahte, šetanje obalom mora, večere sa pogledom na zaliv i zalasci sunca na pijesku. Gledali smo ljepote Kotora, starog grada i upijali svaki momenat za koji smo marljivo birali look-ove sa fotografija.

 

Zauvijek najvažnije, kada biramo garderobu za visoke temperature – kvalitet. Priuštite svom tijelu prirodne materijale koji će moći da prekriju vašu kožu i sačuvaju je od sunca, bez bojazni da će vam biti suviše toplo.

 

Fashion&friends kampanja

 

Za kraj, želimo da vam prelijepa ljetnja odjevna kombinacija, koja će krasiti neku od vaših fotografija, bude najljepša razglednica sa ljetovanja. Radujemo se da ih vidimo i zato nas označite na svojim fotografijama kako bismo ih podijelili sa svima.

 

Inspiraciju i modele iz kampanje iz Crne Gore (kao i još mnoge druge), pronađi na našim društvenim mrežama ili na www.fashionandfriends.com  

 

S ljubavlju, Fashion&Friends.