Moderne Havaianas japanke – obuća koju moraš imati ovog ljeta! Osim što predstavljaju istinski simbol toplog vremena, zabave i ležernog stila, ove papuče su udobne, praktične i savršeno prate liniju stopala.

Sa prvim vrelim danima rado odlažemo tople kućne papuče i mijenjamo ih laganim japankama, a vremenska prognoza za naredni period nas mami da što prije u njima istrčimo napolje.

Ovaj vanvremenski par obuće će uvijek biti simbol ljeta, boravka na plaži i bazenu, ali ne zaboravi da ove papuče možeš nositi na razne načine. Pred tobom se nalaze fotografije i predlozi koji će ti zagolicati maštu i probuditi želju da se upustiš u potragu za novim omiljenim parom japanki za 2020. godinu.

 

1. Peskovita plaža & more

Havaianas muske japanke

Neizostavni model na plaži su udobne japanke modernog dizajna koji će se uklopiti uz tvoj omiljeni šorts za kupanje. Bilo da je tvoj izbor model sa morskim motivima, zalaskom sunca ili klasične sportske papuče, jedno je sigurno – nosićeš najudobniju obuću koja postoji, a tvoja stopala će ti biti zahvalna.

 

2. Osvježavajuće piće na bazenu

Havaianas japanke

Kada ulice grada postanu previše vrele, a temperatura pređe 30 stepeni, spas leži u bazenu i osvježavajućem voćnom piću sa društvom. Za ovakve avanture i opuštajuće momente potrebne su ti udobne japanke u kojima ćeš se osjećati kao da si bos. Odaberi šarene modele za šarmantne ljetnje kombinacije i uživaj uz dobru muziku.

 

3. Dejt u gradu

Havaianas japanke

Zaboravi na pravila i spakuj cipele da čekaju nešto svježije dane. Za savršeni dejt u gradu odaberi tanke i ležerne chino pantalone i majičicu uz supermoderne Havaianas japanke u kojima će ti biti prijatno tokom visokih temperatura. Pantalone možeš da podvrneš iznad članka za kul, ležerni stajling.

Stavi se u ulogu modnog stiliste i razmisli kako bi završio spisak predloga. Ponuda japanki je široka, a na tebi je da odabereš raznobojne motive, šarene dezene ili jednobojne papuče i uklopiš ih uz urbane ljetnje komade. Uživaj u mix&match igri i odaberi model koji će savršeno istaći tvoj jedinstveni stil.