Uzbuđeni smo da ti predstavimo novi ljetnji hit koji ćemo rado vrtjeti #ukrug!

 

Balkanska zvijezda Senidah predstavlja nam pravu modnu i vizuelnu poslasticu svojom novom pjesmom „Replay“. Razigrana numera koju prate impresivni kadrovi snimljeni na različitim lokacijama u Beogradu, kao i scene u zavodljivim stajlinzima sa potpisom istoimenog ikoničnog modnog brenda.

 

Senidah x Replay

 

Zvuk je drugačiji od svega što sam radila do sada. U pitanju je fuzija džez roka i r’n’b-ja. U spotu sam uspjela da dočaram emociju pjesme i najbitnije je što se sve lijepo uklopilo sa brendom kojeg volim oduvijek”, ističe Senidah koja je ujedno i koautor teksta, dok aranžman i produkciju potpisuje Bassivity Digital.

 

Senidah pleni ne samo snagom svog moćnog vokala, već i jedinstvenim stilom. Kreativna, autentična i hrabra, ona je oličenje duha našeg brenda. Zaista smo ponosni na zajedničku saradnju”, izjavili su predstavnici ovog modnog brenda kog su pre Senidah promovisali Neymar Jr, Alessandra Ambrosio i Irina Shayk.

 

Senidah i Replay nas pozivaju da naše najljepše trenutke ponovimo, da napravimo reprizu nezaboravnih događaja, da zaigramo i vrtimo se #ukrug uz ritam muzike.

 

Senidah x Replay

 

Uživamo u sunčanim danima i njima inspirisanim modnim kreacijama, u legendarnom džinsu, lepršavim haljinama i prozračnim tkaninama i želimo taj osjećaj da doživimo iznova i iznova.

 

Koji je tvoj No1 Replay komad koji nosiš #ukrug?

 

Poslušaj pjesmu na: https://www.youtube.com/watch?v=VkCHwNSJHJg