SPARKLE IN STEVE MADDEN

 

Osjećaj se kao diva i zablistaj uz Steve Madden obuću i torbice sa kristalima i šljokicama. Izlazak u klub nikad nije bio svjetlucaviji!

 

GOLD ELEGANCE

Steve Madden zlatne sandale Steve Madden zlatna torba

Boja koja predstavlja sinonim beskonačne privlačnosti. Sa elegantnim zlatnim sandalama i matching torbicom nećeš nikad promašiti, a sigurni smo da će njen sjaj učiniti cijelu kombinaciju ekskluzivnom i primijetnom.

 

FEMININE LILAC

Steve Madden lila cipele Steve Madden torbica

Boja lavande je hit koji ne izlazi iz mode i čini cjelokupan stajling trendi i ženstvenim. Uz elegantne špicaste salonke sa srebrnim ukrasom i satensku torbicu spremna si za romantičnu večeru ili provod sa drugaricama.

 

BLACK&SILVER LUXURY

Steve Madden salonke Steve Madden torba

Najpoznatija po svom blistavom sjaju, srebrna je boja luksuza i zato ne čudi činjenica da je popularna tokom cijele godine. Uz salonke sa cirkonima odaberi crnu torbicu za neprikosnoveni miks koji čini da ostatak outfita djeluje skupocjeno i glamurozno.

 

TRENDY GREEN

Steve Madden sandale Steve Madden torbica

Za moderno proljeće u raskošnom Steve Madden stilu. Popularna zelena boja u kombinaciji sa srebrnom za mladalački & trendi stajling u kojem ćeš se osjećati kao prava fashion blogerka!