FASHION&FRIENDS DIGITALNA KAMPANJA VODI VAS U NAJROMANTIČNIJI GRAD NA VODI

 

Čarobni italijanski grad ljubavi, gondola i mostova bio je inspiracija za najnoviju Fashion&Friends digitalnu kampanju „Take me to Venice“. Venecija je postala novo modno odredište, a živopisni pejzaži najromantičnijeg grada na vodi poslužili su kao idealan saveznik u želji da vam kolekciju za proljeće/ljeto dočaramo na originalan način.

 

Fashion&Friends kampanja Take me to Venice

 

Modni trenuci ispunjeni su kombinacijom retro i damskog stila, kombinacijama neobičnih i smjelih krojeva i jednostavnošću usklađenom sa atraktivnim aksesoarima. Upečatljivi detalji koji skreću pažnju dio su svakog stajlinga, a cjelokupan efekat upotpunjuje čaroban italijanski vajb koji zasigurno ne ostavlja nikog ravnodušnim.

 

Fashion&Friends kampanja Take me to Venice

 

Fotografije koje istinski dočaravaju eleganciju i sotisficiranost potpisuje fotograf Dušan Petrović, stajlinge Jelena Milovanović, dok se ispred objektiva našla prelijepa manekenka Nina Radaković.

 

Fashion&Friends kampanja Take me to Venice

 

Dodaj lični pečat komadima iz nove kolekcije koji će doprinijeti odvažnom i smjelom izgledu u svakoj prilici. Oživi duh Venecije šarmantnim kombinacijama koje ćeš pronaći u online, kao i u Fashion&Friends multi koncept prodavnicama i Fashion Company mono radnjama.

 

Fashion&Friends kampanja Take me to Venice