FASHION&FRIENDS PREDSTAVLJA NOVU SHOPPING I LOYALTY APLIKACIJU

 

Gotovo svi poznajemo isti osjećaj. Kada se nalazimo ujutru ispred otvorenog ormara i djeluje nam da nemamo šta da obučemo. Omiljene komade smo nosili bezbroj puta, dio garderobe čuvamo iz sentimentalnih razloga, a ostatak nas ne inspiriše da kreiramo stilsku kombinaciju u kojoj se osjećamo kao najbolja verzija sebe.

 

 

Umjesto kardio-šetnji po omiljenim prodavnicama u potrazi za onim što je trendi, nova shopping i loyalty aplikacija vodećeg regionalnog multibrend koncepta Fashion&Friends donosi sve što vam je potrebno kako biste u svakom trenutku bili savršeno stilizovani.

 

ŠTA NUDI APLIKACIJA KOJU ĆETE ZAVOLJETI NA PRVI KLIK?

 

Na jednom mjestu okupljeno je preko 40 najboljih svjetskih modnih brendova kao što su Replay, BOSS, Diesel ili Scotch&Soda.

Od klasika s modernim pomakom kojima ćete se uvijek vraćati, do urbanih komada koje ste vidjeli na društvenim mrežama, onlajn, na ulici ili u časopisu – virtuelne police Fashion&Friends donose na stotine novih artikala svake nedelje.

Aplikacija vam omogućava da zaronite u beauty svet KIKO Milano! Istražite najprodavanije skin care proizvode i šminku koja će postati neizostavni dio vašeg nesesera.

 

ISKORISTITE BROJNE POGODNOSTI LOYALTY PROGRAMA FOREVER FRIENDS

 

 

Registrujte se i postanite dio programa lojalnosti koji pruža pristup posebnim ponudama, popustima i brojnim iznenađenjima.

U znak dobrodošlice, dobićete poklon vaučer u iznosu od 5,00 eura za kupovinu u okviru Fashion&Friends aplikacije ili onlajn šopa.

Svaki komad koji budete kupili vodi vas korak bliže još boljim pogodnostima. Kupujte uz pomoć od ličnog šoping asistenta ili sa popustom prije svih ostalih.

Zaboravljena loyalty kartica sada postaje istorija!

U aplikaciji se nalazi digitalna Forever Friends kartica koja automatski bilježi poene prilikom svake vaše kupovine.

 

PREUZMITE APLIKACIJU I ISTRAŽITE NOVU, DIGITALNU MODNU OAZU

 

 

Otvorite vrata uzbudljivog digitalnog svijeta sa prepoznatljivim Fashion&Friends potpisom putem Google Play store i Apple store.