Istraži ponudu bokserica i slip modela za maksimalan komfor tokom cijelog dana.

 

Bokserice sa metalik detaljima

Calvin Klein bokserice

Iako nam se u izlasku donji veš ne vidi, kada se oblačimo elegantno imamo potrebu da se sredimo od glave do pete i volimo da nam je čak i veš luksuzan. Za takve, a i one specijalne prilike kada donji veš dolazi do izražaja, savršene su ove crne Calvin Klein bokserice sa metalik srebrnom trakom, iz Steel Micro linije koja nudi modele luksuznog dizajna.

Nosi ih uz:

Scotch&Soda muski sako  Calvin Klein pantalone

Tamnosivi Scotch&Soda sako uz klasične crne pantalone za savršen elegantni look preko kvalitetnih CK bokserica – dobitna kombinacija uvijek i svuda!

 

Bokserice sa logo trakom

Superdry muske bokserice

Pamučne bokserice za svaki dan, sa potpisom tvog omiljenog modnog brenda na pojasu, koji se može blago nazirati iznad pantalona za autentičan i urbani look.

Možeš ih nositi u svim varijantama, a evo jednog našeg predloga:

Tommy Hilfiger muska majica  Diesel muske farmerke

Tommy Hilfiger logo majica kratkih rukava i Diesel Sleenker farmerke za moderan svakodnevni outfit. Uvijek biramo matching detalje jer. za slučaj da se logo traka na donjem vešu vidi, ona se mora slagati uz bar jedan odjevni komad, obuću ili aksesoar!

 

Bokserice u jarkim bojama

Calvin Klein bokserice

Bokserice modernog dezena za one koji donji veš biraju sa jednakim zadovoljstvom kao i ostatak outfita i vole da im bude efektan i urban poput modnog dodatka.

Vibrantne boje nas baš asociraju na proljeće i ljeto, a evo i naše najdraže mix&match kombinacije uz ovaj CK model.

HUGO muska majica  HUGO muski sorts

Crna majica bez rukava i istobojni pamučni šorts, sa pink logo grafikom - savršen izbor uz ovako efektan donji veš. Iako ove bokserice možeš nositi uz sve, nama je ovaj sportski look apsolutni No.1!

 

Pamučne slip gaće

Calvin Klein slip

Komforan slip veš za one koji vole da nose što manje materijala na sebi. Savršene su za preko dana, spavanje ili trening.

Naš prijedlog za kombinovanje je:

Calvin Klein Lounge majica  Calvin Klein sorts

Calvin Klein Lounge majica iz Intense Power Underwear linije i klasičan pamučni šorts kao idealna relax varijanta za ostanak kod kuće. Uz prijatan donji veš spreman si za odmor koji je uvijek dobro došao!