Da li si spreman za vrele ljetne avanture?

 

Ljeto se bliži, a ti još uvijek nemaš savršene papuče za plažu? Ne brini jer mi imamo HAVAIANAS! Kvalitetne, neklizajuće udobne japanke, izuzetno otporne na visoke temperature. Savršene za more, bazen ili dnevnu gradsku šetnju.

Pogledaj koje smo modele izdvojili za tebe:

 

1. HAVAIANAS TOP LOGOMANIA

 

Havaianas muske japanke  Havaianas muske japanke

Trend No1!

Logomanični modeli su i ove godine u modi, a ove japanke su ponovo na listi najtraženijih artikala. Požuri i nabavi ih prije svih!

 

2. HAVAIANAS BRASIL MIX

 

Havaianas muske japanke  Havaianas muske japanke

Obožavamo jarke boje!

Udobne, kvalitetne, neklizajuće, jednom riječju savršene – Havaianas japanke. Poruči model u vibrantnom dizajnu i dodaj malo „ljeta“ u svoju omiljenu odjevnu kombinaciju.

 

3. HAVAIANAS FORTNITE

 

Havaianas Fortnite muske japanke  Havaianas Fortnite muske japanke

Za prave gejmere!

Havaianas je kreirao svoje ostrvo u obliku japanke u okviru Fortnite igrice. Otključaj „The Havaianas Summer Island“ pomoću koda 6301 8935 3098 i uživaj u igrici i komforu svojih novih papuča.

 

4. HAVAIANAS BRASIL FRESH

 

Havaianas muske japanke  Havaianas muske japanke

Hit sezone!

Model koji krasi sprejem isprskana boja. Zove nas na partiju odbojke na pijesku uz osvježavajuće gazirano piće. Primamljivo, zar ne? Poruči ih u samo nekoliko koraka klikom na sliku!

 

5. HAVAIANAS SLIDE BRASIL

 

Havaianas muske papuce  Havaianas muske papuce

Must-have klasik!

Obožavamo klasičnu obuću koju možemo kombinovati uz sve. Prikazane papuče su izuzetno udobne , te ćeš u njima rado provesti cijeli dan. Izuzetno su lagane, neklizajuće i dugovječne. Poruči ih uz dostavu na kućnu adresu!