Nova BOSS kolekcija za one koji sami definišu svoj put

 

BOSS u kolektivnoj svesti predstavlja simbol moći i uspeha. Svaki komad je osmišljen i kreiran sa posebnom pažnjom na detaljima i kvalitetu. Inspiraciju traži u onima koji samouvereno i hrabro prate svoje snove, koji definišu svoj put i imaju nezaustavljivu želju za životom. Stoga kažemo: BE YOUR OWN BOSS!

 

ELEGANT CASUAL

BOSS dzemper BOSS farmerke BOSS patike

Ključan komad za postizanje ovakvog stila su klasične crne pantalone koje se lako kombinuju za razne prilike. Ako voliš jednobojne outfite, onda ti savetujemo da poručiš ceo look sa sličica za ujedno uglađen i moderan stajling sa pečatom tvog omiljenog modnog brenda.

 

SPORT CASUAL

BOSS duks BOSS majica BOSS patike

Savršena kombinacija za svaki dan. Pomoću ovih komada možeš kreirati sportske, ležerne i urbane outfite za razne prilike.

 

SMART CASUAL

BOSS duks BOSS farmerke BOSS ranac

Živeo CASUAL FRIDAY! Svi se radujemo tom petku i prilici za malo opuštenijim oblačenjem na poslu. Budi ujedno poslovan i moderan uz klasičan crni džins i BOSS logo komade koji će učiniti da se osećaš kao sam svoj BOSS.

 

BASIC CASUAL

BOSS majica BOSS farmerke BOSS cipele

Za ljubitelje jednostavnih krojeva i svedenog dizajna. Jednobojna braon majica i cipele u istom tonu uz plavi džins koji svakome stoji dobro.

 

Celu BOSS kolekciju pogledaj klikom na link.