Novom Fashion&Friends digitalnom kampanjom prizivamo tople dane koji su pred nama i donosimo vam najbolje od komada u kojima ćete poželeti da spremno dočekate letnju sezonu.

 

Inspirisani suncem, morem, autentičnim bojama i oblicima, vodimo vas u novu fashion avanturu i pozivamo na uživanje u najtoplijem godišnjem dobu.

 

Želimo da vas naša FEELS LIKE SUMMER kampanja podstakne da i ove letnje sezone hrabro eksperimentišete bojama i krojevima!

Šareno leto! Najpogodnije doba godine za outfite u kojima ćeš iskoračiti iz svoje zone komfora. Kombinuj pink, zelenu, žutu, plavu jer su sve ove boje odlični saputnici u vrelim letnjim danima.

 

Nikada nećeš pogrešiti sa crnom i belom bojom! Urbane i smele kreacije definitivno su na prvom mestu kada su u pitanju brendovi Diesel i HUGO. Modna kombinatorika u kojoj ćete zablistati u večernjim časovima pod otvorenim nebom.

 

Neutralne boje su neprolazni klasik. Lagana midi haljina je sve što ti treba za popodnevnu šetnju plažom, a u muškom garderoberu ključni komad ove sezone je košulja kratkih rukava sa printom.