FASHION&FRIENDS KAMPANJA KOJA NE POZNAJE GODINE

 

Prikazujući tri generacije koje podržavaju i inspirišu jedna drugu, kampanja „Generations” slavi tradiciju i pripadnost, kvalitet i neprolaznost, zajedništvo i nasleđe.

 

Nove muške kolekcije svetskih modnih brendova savršeno miksuju eleganciju i sportske ležerne komade za moderan outfit koji pristaje savremenom muškarcu koji je ujedno poslovan, urban i sportski tip. 

 

Fashion&Friends GENERATIONS kampanja

 

Muškarci znaju da Premiata ispunjava sve njihove uslove- udobnost, urbani dizajn i kvalitet koji traje, pa se zato odlučuju za kombinaciju sa Replay komadima, jer Replay nikad ne izneveri.

Duh Amsterdama i ovog puta  oslikava se u komadima Scotch and Soda. Jedinstveni printovi, materijali koje volimo i krojevi koji svima pristaju i ove sezone krase ovaj jedinstveni holandski brend.

 

Scotch&Soda muški sako Tommy Hilfiger muške bermude

Tommy Hilfiger muška majica Premiata muške patike

GENERATIONS verno oslikava duh koncepta Fashion&Friends, koji je oduvek podsticao različitost, omogućujući svim generacijama da iskažu svoj autentični stil, kao svojevrsni izraz njihove ličnosti.

Ovog proleća vas pozivamo da zajedno sa onima koje najviše volite uživate u kombinovanju stilova, budete slobodni da spojite nespojivo, smelo kupite komad o kome sanjate i podelite tu vest sa najbližima.