FASHION&FRIENDS KAMPANJA KOJA NE POZNAJE GODINE

 

Prikazujući tri generacije koje podržavaju i inspirišu jedna drugu, kampanja „Generations” slavi tradiciju i pripadnost, kvalitet i neprolaznost, zajedništvo i nasleđe.

 

Nove ženske kolekcije vodećih modnih brendova odišu romantičnim prolećnim stilom, pastelnim bojama koje su upotpunjene egzotičnim dezenima i vibrantnim aksesoarima. Haljine su lagane, prozračne i lepršave za damu sa stilom, koja je zavodljiva, šarmantna, pomalo buntovna i uvek svoja.

 

 

 Proleće se zove Guess imenom- aksesoari za upotpunjen stajling daju svakoj ženi notu prefinjenosti i glamura.

Visoke potpetice odzvanjaju ulicama grada - Steve Madden is in the house! Za glamurozne trenutke, u kojima želiš da zasijaš i istakneš svoju ženstvenost, ovaj brend ima odgovor - svaka cipela ti pristaje!

 

Guess Paloma ženska torba Steve Madden salonke

Scotch&Soda ženski sako Scotch&Soda ženske pantalone

GENERATIONS verno oslikava duh koncepta Fashion&Friends, koji je oduvek podsticao različitost, omogućujući svim generacijama da iskažu svoj autentični stil, kao svojevrsni izraz njihove ličnosti.

Ovog proleća vas pozivamo da zajedno sa onima koje najviše volite uživate u kombinovanju stilova, budete slobodni da spojite nespojivo, smelo kupite komad o kome sanjate i podelite tu vest sa najbližima.