Sportska elegancija je ponovo u modi, a ovo je stil sa kojim ne možete pogrešiti. Iskombinujte elegantne modele sa ležernim za potpuno savremen stajling i bićete spremni za sve prilike, a vaš outfit će delovati besprekorno. Ovakav trend se provlači i kroz novu mušku Tommy Hilfiger kolekciju za proleće/leto 2020, a mi vam preporučujemo nekoliko kombinacija u kojima ćete šarmirati vašu lepšu polovinu.

1. LEŽERNA ZAVODLJIVOST

Tommy Hilfiger SS20

Sakoe povezujemo sa svečanim prilikama i formalnim stilom, ali ovog proleća modni trendovi nalažu sasvim suprotno. Iako je kombinacija blejzera, elegantnih pantalona, košulje, leptir mašne i lakovanih cipela klasik koji uvek izgleda dobro, mi savetujemo originalnost i ležerni, zavodljivi stil za maksimalan komfor i savršen outfit. Uz pantalone i sako iskombinujte casual majicu i patike i zaboravite na pravila jer nam 2020. godina donosi odvažne modne trendove za apsolutno savremen stil koji se pamti!

2. MIKSUJTE RAZLIČITE STILOVE

Tommy Hilfiger SS20

Bezvremenske chino pantalone izgledaju savršeno u svim prilikama, zar ne? Iako volimo klasičnu kombinaciju ovog modela sa košuljom ili polo majicom, za predstojeću sezonu predlažemo nešto odvažniji stil, a Tommy Hilfiger nudi pregršt ideja i inspiracija. Obucite majicu sa visoko podignutom kragnom i preko nje duks sa logomaničnim printom, a za autentičan outfit koji se ističe odaberite elegantne cipele od lakovanog ili mat materijala. Vaš stajling će biti primećen gde god da krenete!