Isti outfiti za mame i ćerke koje su najbolje drugarice i sve rade zajedno

 

Popularan Pink Panther crtani lik omiljen je kako kod dece, tako i kod odraslih, a Desigual je kreirao „twin“ komade za mamu i ćerku koje zajedno uživaju u modi.

 

POSITEVELY PINK

Desigual Pink Phanter haljina za devojčice Desigual Pink Panther zenski duks

Sve princezice vole ružičastu boju, a ako ste vi baš takva – mlada i trendi mama, ova pink kombinacija je idealna za vas i vašu ćerku. Utoplite se u mekanim komadima i zakoračite u svet mašte zajedno sa Pink Pantherom.

 

TRENDI TIM

 Desigual teddy jakna za devojcice Desigual Pink Panther zenska majica

Za moderne mame i ćerke koje zajedno prate trendove. Mekana pink teddy jakna za ćerku i matchy majica sa prozirnim rukavima za mamu.

 

IDOLI

Desigual Pink Panther zenska marama Desigual haljina

Sve devojčice vole da budu kao mama, ali nije tajna da bi se sve mame vratile u godine svojih ćerki. Zato i verujemo da su mama i ćerka jedna drugoj idoli. Pozajmite joj svoju maramu, a vašu želju za povratkom u detinjstvo ispunite preslatkim Pink Panther outfitom.

 

DENIM LOVE

Desigual Pink Panther farmerke za devojcice Desigual Pink Panther zenske farmerke

 Za trendi „mama-ćerka“ look preporučujemo blago zvonaste farmerke koje se vraćaju na sva vrata. A ako pored mode delite i ljubav prema istom junaku, ovi pink modeli su pravi izbor za odlazak u bioskop na vaš omiljeni crtani film.

 

COMFY & COZY

Desigual haljina za devojcice Desigual Pink Panther haljina

 Ništa nije slađe od zajedničkog ušuškavanja u mekane odevne komade tokom kišnih dana i celodnevnog Pink Panther maratona.