Topli dani, more, povratak na plaže, muzika i ples, so u kosi, kokteli i kratke suknje… Konačno! Leto koje smo dugo čekali. Baš zato, naša nova destinacija sa koje šaljemo razglednicu je Crna Gora i biser Jadrana – Boka Kotorska. Otkrijte najvrelije modele leta 2021., brendove koji dominiraju kada su letnje kombinacije u pitanju i pronađite inspiraciju za najfashion odmor i outfite za tople dane.

 

Podigli smo jedra i uplovili u novu fashion avanturu. Ukoliko niste napravili letnje planove, neka vas naša nova Fashion&Friends kampanja inspiriše da to uradite što pre!

 

Fashuon&Friends kampanja - CRNA GORA

 

S ljubavlju zaplovite u leto.

 

Sa belom bojom nećete pogrešiti! Lepršave haljine i lanene košulje preuzimaju kormilo! Kada na rivi prošetate u Patrizia Pepe kratkoj haljini ili zaplešete uz živu muziku u haljini na falte, vreme staje. Lanena košulja i efektne pantalone pokazuju istačan ukus muškarca, pa nije iznenađenje što je baš ova kombinacija favorit sezone.

 

Imajte na umu da su bela boja i pastelne nijanse vaši saveznici u vrelim danima, a da rupičasti materijali i široki krojevi čine da se osećate slobodnije.

 

Fashion&Friends kampanja - CRNA GORA

 

Svaka letnja avantura počinje atraktivnim bikinijem koji privlači sunce i poglede. Za najefektnije isticanje tena, predlažemo Calvin Klein model, dok za prave dame izdvajamo Tommy Hilfiger teget bikini sa zlatnim dugmićima.

 

Fashion&Friends kampanja - CRNA GORA

 

Da li volite da mešate gornje i donje delove kupaćeg ili isključivo kupujete komplet modele?

Posetite naše radnje ili online shop u kojima su trenutno aktuelni veliki letnji popusti i izaberite model, boju i stil koji vam najviše odgovara. Uronite u plavetnilo Jadrana sa naših slika i zamislite sebe u modelu koji će obeležiti ovo leto, ali i društvene mreže ;)

 

Nova kolekcija odiše stilom, a inspirišu je glamurozne jahte, šetanje obalom mora, večere sa pogledom na zaliv i zalasci sunca na pesku. Gledali smo lepote Kotora, starog grada i upijali svaki momenat za koji smo marljivo birali look-ove sa fotografija.

 

Zauvek najvažnije, kada biramo garderobu za visoke temperature – kvalitet. Priuštite svom telu prirodne materijale koji će moći da prekriju vašu kožu i sačuvaju je od sunca, bez bojazni da će vam biti suviše toplo.

 

Fashion&Friends kampanja

 

Za kraj, želimo da vam prelepa letnja odevna kombinacija, koja će krasiti neku od vaših fotografija, bude najlepša razglednica sa letovanja. Radujemo se da ih vidimo i zato nas označite na svojim fotografijama kako bismo ih podelili sa svima.

 

Inspiraciju i modele iz kampanje iz Crne Gore (kao i još mnoge druge), pronađi na našim društvenim mrežama ili na www.fashionandfriends.com 

 

S ljubavlju, Fashion&Friends.