Moderne Havaianas japanke – obuća koju moraš imati ovog leta! Osim što predstavljaju istinski simbol toplog vremena, zabave i ležernog stila, ove papuče su udobne, praktične i savršeno prate liniju stopala.

Sa prvim vrelim danima rado odlažemo tople kućne papuče i menjamo ih laganim japankama, a vremenska prognoza za naredni period nas mami da što pre u njima istrčimo napolje.

Ovaj vanvremenski par obuće će uvek biti simbol leta, boravka na plaži i bazenu, ali ne zaboravi da ove papuče možeš nositi na razne načine. Pred tobom se nalaze fotografije i predlozi koji će ti zagolicati maštu i probuditi želju da se upustiš u potragu za novim omiljenim parom japanki za 2020. godinu.

1. Peskovita plaža & more

Havaianas

Neizostavni model na plaži su udobne japanke modernog dizajna koji će se uklopiti uz tvoj omiljeni šorts za kupanje. Bilo da je tvoj izbor model sa morskim motivima, zalaskom sunca ili klasične sportske papuče, jedno je sigurno – nosićeš najudobniju obuću koja postoji, a tvoja stopala će ti biti zahvalna.

 

2. Osvežavajuće piće na bazenu

Havaianas

Kada ulice grada postanu previše vrele, a temperatura pređe 30 stepeni, spas leži u bazenu i osvežavajućem voćnom piću sa društvom. Za ovakve avanture i opuštajuće momente potrebne su ti udobne japanke u kojima ćeš se osećati kao da si bos. Odaberi šarene modele za šarmantne letnje kombinacije i uživaj uz dobru muziku.

 

3. Dejt u gradu

Havaianas

Zaboravi na pravila i spakuj cipele da čekaju nešto svežije dane. Za savršeni dejt u gradu odaberi tanke i ležerne chino pantalone i majičicu uz supermoderne Havaianas japanke u kojima će ti biti prijatno tokom visokih temperatura. Pantalone možeš da podvrneš iznad članka za kul, ležerni stajling.

Stavi se u ulogu modnog stiliste i razmisli kako bi završio spisak predloga. Ponuda japanki je široka, a na tebi je da odabereš raznobojne motive, šarene dezene ili jednobojne papuče i uklopiš ih uz urbane letnje komade. Uživaj u mix&match igri i odaberi model koji će savršeno istaći tvoj jedinstveni stil.