Tokom toplih letnjih dana potrebne su ti naočare koje osim zaštitne funkcije predstavljaju must-have deo stajlinga. Odaberi maksimalnu zaštitu od UV zraka i zaštiti oči kvalitetnim PARAFINA naočarima koje možeš pronaći na Fashion&Friends online shop-u.

Predstavljamo ti nekoliko modela u koje ćeš se zaljubiti ovog leta:

 

1. Retro okrugle naočare

 

Parafina naočare

Moderna i mladalačka okrugla stakla sa ramovima u efektnim bojama asociraju nas na muzičke festivale, dnevne žurke na plaži i bazenu i dobar letnji provod. Savršene su za casual kombinacije i daće vašem stajlingu potpuno šik notu. Osim supermodernog dizajna, prikazane Parafina naočare izrađene su od ekoloških materijala bez alergena.

 

2. Naočare "kornjačin oklop"

 

Parafina naočare

Za ljubitelje vintidž stila Parafina predstavlja popularne „tortoiseshell“ sunčane naočare inspirisane kornjačinim oklopom. Sedamdesetih godina predstavljale su potpuni hit, a danas su ponovo u modi i predstavljaju zaštitni znak vanvremenskog stila. Ukoliko želiš da povežeš trend i klasiku, ovaj model je pravi izbor za tebe. Pored toga, ram je izrađen od reciklirane plastike, dok su sočiva polarizovana i nude apsolutnu zaštitu i apsorpciju UV400.

 

3. Naočare sa crnim ramom

 

Parafina naočare

 

Ako pratiš modu i voliš naočare, sigurni smo da imaš više modela koje menjaš u zavisnosti od outfita. Ipak, crne naočare su must-have za sve one šarene kombinacije koje ne možeš uklopiti uz neku drugu boju ili, pak, za popularni #allblackoutfit. Odaberi kvalitetne Parafina naočare sa ekološkim ramom i polarizovanim sočivima koja pružaju apsolutnu zaštitu.

 

Vreme je da odabereš savršene naočare za letnje avanture, a uz Parafina modele ne moraš da brineš jer su njihova sočiva izuzetno otporna na udarce, pa ih slobodno možeš nositi tokom aktivnosti na otvorenom. Kreiraj trendi outfit uz nove naočare koje će svi primetiti!