Facebook Pixel

Editorijal

Nezaobilazni aksesoari sezone

Kolekcije aksesoara ove godine vrve od ideja i modnih trendova, a pre svega u modi su animal detalji poput perja, leopard, zebra i krokodislkog dezena, kao i zlatni i srebrni materijali koji sami po sebi izgledaju šarmantno, a lepo se kombinuju sa jednobojnim outfitima za šarmantan ženstveni stil.

Nastavite sa čitanjemNezaobilazni aksesoari sezone
Saveti za modnu zimu

Kreirajte moderni zimski look sa stilom prateći nekoliko modnih saveta. Tommy Hilfiger savetuje kombinaciju svetlih pantalona sa crnom, teget i braon bojom. Klasična jednostavnost uvek izgleda dobro, te preporučujemo da ne mešate previše različitih boja, materijala ili modnih dodataka.

Nastavite sa čitanjemSaveti za modnu zimu
Saveti za modnu zimu

Tmurne zimske dane osvežite pastelnim bojama i maglovito pretvorite u moderno. Poigrajte se jarkim bojama, a vedrim dezenima se borite protiv monotonih kombinacija. Klasik koji je must-have svake zimske sezone je definitivno kaput khaki boje koji se savršeno kombinuje uz crnu beretku.

Nastavite sa čitanjemSaveti za modnu zimu
Karirani dezen

Karirani dezen je ove godine definitivno u trendu. Košulje, pantalone, sakoi i drugi komadi odeće u ovom dezenu apsolutni su hit muških kolekcija za jesen/zimu 2019. Ova sezona nam donosi raznolikost krojeva i silueta, a modnu scenu krase karirani dezeni od jarkih nijansi do hladnih sivih tonova i neutralnih boja.

Nastavite sa čitanjemKarirani dezen
Animal print

Neprikosnoveni hit ove sezone je definitivno animal print koji budi divlji duh u nama i mami na sexy modno raspoloženje. Iako ga mnogi smatraju suviše ekstravagantnim, animal print se svake jeseni i zime vraća kao obavezni modni trend.

Nastavite sa čitanjemAnimal print
Obucite se sa stilom

Sezona proleće/leto odiše brojnim modnim trendovima, a toplo i sunčano vreme dozvoljava vam da oslobodite vaš kreativni duh i da eksperimetnišete sa vašim izgledom.

Nastavite sa čitanjemObucite se sa stilom

Proizvodi 19 do 24 od 25 ukupno

Prikažite po stranici