Facebook Pixel

O nama

Fashion Company

Fashion Company je najveća retail kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja se bavi modom i modnom maloprodajom i veleprodajom sa preko 100 svojih maloprodajnih mesta u Srbiji i regionu (Crna Gora, Severna Makedonija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Rumunija). Brendovi koje Fashion Company zastupa pripadaju klasi svetski poznatih modernih urbanih brendova kao što su: Diesel, Levi’s, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Scotch & Soda, Replay, Timberland, Camper, Steve Madden, Cesare Paciotti, Bata, Liu Jo, Guess, Mango, Desigual, Inuikii, Mou, Moose Knuckles, Paciotti 4US, Maison Scotch, Dstrezzed, UGG, Saucony Originals i mnogih drugih. Specifičnost poslovanja Fashion Company jeste ponuda široke lepeze odevnih proizvoda, obuće i aksesoara, zrela maloprodaja, poznati svetski brendovi i geografski različite ali uvek premium lokacije na kojima posluje.

Naša misija je da omogućimo našim potrošačima da kroz brendove koje zastupamo izraze svoj lični stil, da se prilikom posete našoj maloprodaji ispune pozitivnom energijom i da dožive prijatno iskustvo u svakom kontaktu sa nama.

Naziv Fashion Company opisuje odnos prema selekciji brendova koje zastupamo, ljudima, potrošačima i životnoj sredini. Estetika i visok standard kao životni stil su utkani u svaku poru našeg odnosa prema radu i okolini.

Ono čemu težimo je nedvosmislena i jasna slika naše kompanije ka potrošačima kao i strateško pozicioniranje na tržistu na kome radimo. Pružamo visok nivo „back office“ usluga maloprodaji i veleprodaji koje su efikasnije kada se operacije sprovode na zajedničkom nivou.

Fashion&Friends

Fashion&Friends je jedinstveni multibrend koncept store u vlasništvu Fashion Company Srbija osnovan 2007. godine. Na jednom mestu objedinjuje najpoznatije svetske modne urbane brendove iz porfolija kompanije. Maloprodajna mreža trenutno ima objekte na teritoriji Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije. U narednom periodu očekuje se ekspanzija i u druge zemlje Centralne Evrope.