Fashion&Friends ti pomaže da se spremiš za plažu uz nekoliko modnih prijedloga i savjeta za ljeto 2021.

 

Fashion check lista je spremna!

Ako ti nešto nedostaje, ne brini jer su u toku vreli ljetnji popusti do čak 50%!

A evo i naših prijedloga kako da upotpuniš spisak i spremiš se za opuštanje na plaži:

 

Tommy Hilfiger kupaći  Tommy Hilfiger traka za kosu

Zaljubljeni smo u prugasti dezen i njegovu moć da figuru učini vitkijom i izduženijom, a pogotovo kad se nađe na Tommy Hilfiger kupaćem kostimu! A tu je i trendi traka za kosu za neobaveznu ljetnju frizuru.

 

Guess marama  Inuikii papuče

Iskoristi tres-chic Guess maramu poput parea i upari je uz super-moderne Inuikii papuče i spremna si za osvježavajući koktel u baru na plaži.

 

 

Klikni na artikle sa slike, poruči ih u nekoliko jednostavnih koraka i precrtaj must-have dvodijelni kupaći sa check liste! Savršena ciklama nijansa i moderan cvjetni dezen čine idealan ljetnji mix za dobre fotke sa plaže.

 

 

Tokom vrelih sunčanih dana bitno je da sa sobom uvek nosiš flašicu vode za hidrataciju i osvježenje...a ako je ona moderna i fensi poput ove Superdry, onda ti treba i transparentan Tommy ranac u kojoj ćeš je ponijeti tako da je svi primete.

 

 

Znamo koliko je važno zaštiti lice od sunčevih zraka, a isto tako koliko je važno da budemo ženstvene i moderne u svakoj prilici. Zato biramo Liu Jo slamnati šešir sa neodoljivom trakom uz atraktivne Calvin Klein papuče sa platformom u koje ćeš se zaljubiti na prvi pogled...i korak.