FASHION&FRIENDS KAMPANJA KOJA NE POZNAJE GODINE

 

Priča o porodičnoj ljubavi, zajedničkim trenucima i uspomenama koje stvaramo sa onima koje najviše volimo, u središtu je nove proljećne Fashion&Friends kampanje.

 

Pogledaj nove komade za nju i njega:

 

GENERATIONS Fashion&Friends kampanja GENERATIONS Fashion&Friends prolećna kampanja

 

Prikazujući tri generacije koje podržavaju i inspirišu jedna drugu, „Generations” slavi tradiciju i pripadnost, kvalitet i neprolaznost, zajedništvo i naslijeđe.

 

Vječni klasici koje su nosile naše bake krojimo, podešavamo i ponosno nosimo. Sestre koje uzimaju stvari jedna od druge ‘’bez pitanja’’ - zvuči poznato? Skupljanje džeparca za baš te urbane patike koje je sin vidio u izlogu, mame znaju o čemu govorimo. Svaka porodica priča svoju modnu priču, a mi smo dio svake od njih.

Komadi nove kolekcije se savršeno dopunjuju u igri raznolikosti stilova i emocija, prikazujući neke od ključnih komada sezone koji se mogu interpretirati na bezbroj načina – od svestranih trenč-mantila i džins jakni preko pantalona ravnog kroja do romantičnih haljina stvorenih za proljeće.

Denim on denim modni imperativ, i ove sezone osvaja poglede i ističe da džins nikada ne izlazi iz mode! Diesel za buntovnike, tinejdžerska ljubav ili ljubav koja traje? Složićemo se da svima dobro stoji.

GENERATIONS vjerno oslikava duh koncepta Fashion&Friends, koji je oduvijek podsticao različitost, omogućujući svim generacijama da iskažu svoj autentični stil, kao svojevrsni izraz njihove ličnosti.

Stil jedne porodice priča posebnu priču i zato su sve porodice jedinstvene na svoj način. A svaka je dio Fashion and Friends porodice.