Kako ti miksuješ ključne proljećne komade?

 

Inspiriši se uz komade tvojih omiljenih brendova i prepusti se proljećnom miksu modernih i atraktivnih outfita. Upotpuni svakodnevan stajling efektnim komadima iz naše široke palete proizvoda.

 

1. Calvin Klein "ESSENTIALS"

 

Calvin Klein muska jakna Calvin Klein muska jakna

Calvin Klein muske farmerke Calvin Klein muske patike

 

Inspiriši se uz komade tvojih omiljenih brendova. Prepusti se proljećnom miksu modernih i atraktivnih outfita. Upotpuni svakodnevan stajling efektnim komadima iz naše široke palete proizvoda.

 

2. Tommy Hilfiger "SIGNATURE"

 

Tommy Hilfiger muski duks Tommy Hilfiger muska torbica

Tommy Hilfiger muska majica Tommy Hilfiger muski kacket

 

Obožavamo spoj klasičnog i urbanog, a Tommy Hilfiger savršeno miksuje ova dva stila za potpuno moderan i autentičan outfit. Potpisni komadi su hit sezone i odlično se kombinuju međusobno, kao i sa jednobojnim basic modelima kojima daju poseban šarm.

 

3. Guess "SPRING VIBES"

 

Guess muska jakna Guess muske farmerke

Guess muska majica Guess muske patike

 

Pronađi inspiraciju u sunčanim danima i probudi duh proljeća najnovijim Guess komadima u vedrim bojama. Majica je u prelijepoj žutoj nijansi, ukrašena crveno-bijelim printom koji je savršen match uz detalje na ovim ultramodernim patikama. Vanvremenski džins je uvek dobar izbor. Odaberi izbijeljeni plavi teksas za moderan i mladalački outfit.

 

Istraži široku ponudu modela iz naše kolekcije za proljeće/ljeto 2021 i kreiraj svoj casual stajling. Upusti se u uzbudljivu proljećnu avanturu koja počinje sad!