Svako od nas je nekad, bar kao dijete, poželio da bude slavan i poznat, a ako ti se ta želja nije ostvarila, mi smo tu da ti pomognemo da se osjetiš „bitno“ i primijećeno. Osmislili smo nekoliko outfita koji neće proći neprimijećeno, a koji će ujedno učiniti da se osjećaš kao da su svuda oko tebe vatrometi i konfete kad prošetaš ulicama grada.

 

LOGO DETALJI

HUGO kosulja Calvin Klein farmerke Versace Jeans Couture kais

Koji god stil da preferiraš, u ormaru će ti uvijek biti potreban par klasičnih i udobnih crnih farmerki koje se lako kombinuju uz sve. A, kada želiš da budeš primijećen i „važan“ obuci logo košulju koja je istovremeno klasik, ali i moderna zahvaljujući autentičnom pečatu tvog omiljenog brenda, a outfit zaokruži efektnim modnim aksesoarom poput kaiša sa krupnom logo šnalom koja će cijelu kombinaciju podići na viši nivo.

 

KOLOR-BLOK

Tommy Hilfiger dzemper HUGO pantalone Diesel patike

Nema tog dezena i stila koji je upečatljiviji od popularnog kolor-bloka koji podrazumijeva kombinovanje kontrastnih boja. Poruči komade u ovakvom dizajnu i lako ćeš kreirati kombinacije za kojima će se svi okrenuti, kao da je pored njih prošla poznata ličnost. Imaj na umu da će ovakav outfit sigurno privući pažnju, tako da ga preporučujemo onima koji su odvažani i vole da eksperimentišu sa modom.

 

JARKE BOJE

Tommy Hilfiger duks Calvin Klein farmerke Paciotti 4US patike

Kad nastupi jesenja sezona, (ne)svjesno se odlučujemo za tamnije i hladnije tonove koji su često neprimijetni ako se ne „razbiju“ kontrastnim detaljima. Međutim, ako voliš da uzburkaš masu kad uđeš u prostoriju, preporučujemo ti komade u jarkim bojama koje, osim estetske funkcije imaju i moć da oraspolože i podignu energiju.

 

UPEČATLJIVA GRAFIKA

Scotch&Soda majica HUGO trenerka New Balance patike

Za one koji nisu ljubitelji boja, ali su u potrazi za outfitom u kojem će biti moderni i urbani čak i u ležernoj, svakodnevnoj varijanti. Upečatljiva grafika obogaćena logo detaljima je uvijek dobar izbor. Obuci majicu, trenerku i patike i osjećaj se istovremeno komforno i kul.

Koja od ovih kombinacija je po tvom ukusu?