Uzbuđeni smo da ti predstavimo novi ljetni hit koji ćemo rado vrtiti #ukrug!

 

Balkanska zvijezda Senidah predstavlja nam pravu modnu i vizuelnu poslasticu svojom novom pjesmom „Replay“. Razigrana numera koju prate impresivni kadrovi snimljeni na različitim lokacijama u Beogradu, kao i scene u zavodljivim stajlinzima sa potpisom istoimenog ikoničnog modnog brenda.

 

Senidah x Replay

 

“Zvuk je drugačiji od svega što sam radila do sada. U pitanju je fuzija džez roka i r’n’b-ja. U spotu sam uspjela da dočaram emociju pjesme i najbitnije je što se sve lijepo uklopilo sa brendom kojeg volim oduvijek”, ističe Senidah koja je ujedno i koautor teksta, dok aranžman i produkciju potpisuje Bassivity Digital.

 

„Senidah plijeni ne samo snagom svog moćnog vokala, već i jedinstvenim stilom. Kreativna, autentična i hrabra, ona je oličenje duha našeg brenda. Zaista smo ponosni na zajedničku saradnju”, izjavili su predstavnici ovog modnog brenda kog su pre Senidah promovisali Neymar Jr, Alessandra Ambrosio i Irina Shayk.

 

Senidah i Replay nas pozivaju da naše najljepše trenutke ponovimo, da napravimo reprizu nezaboravnih događaja, da zaigramo i vrtimo se #ukrug uz ritam muzike.

 

Senidah x Replay

 

Uživamo u sunčanim danima i njima inspirisanim modnim kreacijama, u legendarnom džinsu, lepršavim haljinama i prozračnim tkaninama i želimo taj osjećaj da doživimo iznova i iznova.

 

Vjerujemo da će te pjesma inspirisati da ponoviš sve ono što voliš da radiš, a za one kojima je shopping omiljena relaksacija ostavljamo linkove Replay artikala sa fotografija:

Haljina: https://www.fashionandfriends.com/ba/leprsava-haljina-sa-kaisem-replay-rw9561a-72294-010/

Sako: https://www.fashionandfriends.com/ba/zenski-sako-sa-printom-replay-rw7658b-73357-010/

Pantalone: https://www.fashionandfriends.com/ba/zenske-pantalone-sa-printom-replay-rw8525-73357-010/ 

 

Koji je tvoj No1 Replay komad koji nosiš #ukrug?

 

Poslušaj pjesmu na: https://www.youtube.com/watch?v=VkCHwNSJHJg