Iako ne volimo to da priznamo, ljeto se bliži kraju, a septembar sa sobom donosi kraći dan i sve niže noćne temperature. Zato smo za tebe izdvojili najatraktivnije komade bez kojih je prelazak s ljeta na jesen nezamisliv. Istraži kolekcije vodećih modnih brendova i spreman dočekaj predstojeću sezonu. 

 

BOSS prsluk Scotch&Soda majica

Scotch&Soda pantalone Diesel patike

Savršena kombinacija za one prilike koje zahtijevaju da si cijeli dan van kuće. Majica kratkih rukava i prijatne pamučne pantalone koje obezbjeđuju optimalnu temperaturu kako tokom toplih, tako i tokom svježijih sati. Nezaobilazan komad za ovaj period je prsluk koji će te utopliti u slučaju vjetra i kiše.

 

North Sails dzemper Diesel pantalone

Diesel jakna Camper cipele

Boje sa kojima nema greške! Maslinaste i bež kombinacije svi volimo jer predstavljaju praktično i brzo rješenje kad nemamo mnogo inspiracije. Za prelazni period potreban ti je baš ovakav džemper koji možeš nositi na posao ili u grad i uvijek će izgledati dobro i moderno.

 

Levis kosulja Lyle&Scott pantalone

BOSS patike Guess kais

Sportsko-elegantni outfit kao praktično rješenje za razne prilike, od poslovnih do izlaska u grad sa društvom ili devojkom. Moderne kargo pantalone i karirana košulja su uvijek dobar par, a kvalitetan kožni kaiš je must-have u svakom muškom garderoberu.