Proleće nam donosi divne tonove, a nakon tmurne zime vreme je da unesemo malo boje u naše garderobere. Sa novom decenijom, stiže i nova moda i mi smo sigurni da će 2020. godina biti puna eksperimenata, energičnih kontrasta, te da se na modnim pistama mogu očekivati kombinacije pastelnih i vibrantnih paleta, dok će se klasika savršeno osvežiti neonom.

Prolećni trendovi ističu stalnu želju za samoizražavanjem, te popularni modni brendovi predstavljaju komade čijom se kombinacijom kreira uzbudljiva, optimistična priča sa ciljem da probudi kreativnost u nama.

Bermude u pastelno plavoj boji

Pastelne nijanse poput plave, zelene, žute i roze predstavljene su kao modni imperativ predstojeće sezone. Nežne i romantične nijanse savršeno pristaju jačem polu, ostavljajući izuzetno harmoničan utisak na vaše dame. Iako veoma efektne kada se spajaju međusobno, pastelne boje možete kombinovati sa jarkim tonovima za urbani prolećni stil.

Muška Diesel kolekcija za proleće/leto 2020

Odaberite odvažne kombinacije koje će savršeno ispričati vašu priču. Miksujte popularne dezene sa neon i pastelnom paletom boja i kreirajte autentičan stil po kojem će vas pamtiti.

Ukoliko preferirate svedenije varijante, ne brinite jer i one mogu postati moderne i efektne uz vibrantne i neon detalje koje će ih osvežiti dodajući urbanu notu vašem outfitu. 

Tommy & Lewis kolekcija