Menu

Calvin Klein

Marka globale e stilit të jetesës Calvin Klein ofron prerje të thjeshta, por mbresëlënëse të zbukuruara me monogramin e famshëm "CK" që përfaqëson gjërat e domosdoshme të këtij sezoni. Dizajni Calvin Klein nxjerr në pah veshjet urbane të rrugës dhe përfaqëson tendencat aktuale në skenën botërore të modës. Minimalizmi i modës, linjat e thjeshta, paleta e reduktuar e ngjyrave dhe materialet cilësore janë karakteristikat kryesore të koleksionit të aksesorëve. Një përzgjedhje e madhe e të brendshmeve, rrobat e gjumit dhe rrobat e banjës ju presin në dyqanin tonë online. Nxitoni dhe do të jeni ndër të parët që do të vishni veshje CK të reja dhe të modës!