Menu

Guess

Marka e famshme amerikane Guess kombinon stilin e viteve nëntëdhjetë me tendencat bashkëkohore duke krijuar kështu një pjesë të modës për burrat dhe gratë moderne. Linja e femrave është e pasur me copa magjepsëse, të cilat plotësohen në mënyrë perfekte me aksesorë efektivë, shik. Koleksioni për meshkuj është një reflektim i veshjeve urbane në rrugë dhe trendit të logomanisë, që përfaqëson detajin e domosdoshëm të këtij sezoni. Shikoni ofertën tonë, frymëzohuni dhe porositni në vetëm pak minuta!