Menu

Liu Jo

I sofistikuar, femëror dhe autentik, koleksioni Liu Jo përfaqëson stilin simpatik femëror. Aseti më i vlefshëm i markës është magjepsja e padiskutueshme, të cilën linja e re nxjerr në pah, duke theksuar qëndrueshmërinë e vizionit të markës. Fokusi i krijimit të saj është ndjeshmëria, femërorja dhe nxjerrja në pah e vetëbesimit që çdo zonjë duhet të zotërojë.