Menu

Love Moschino

Marka e gjallë super shik Love Moschino simbolizohet nga ngjyra të ndezura, zemra, zinxhirë ari, logot e mëdha dhe një stil pop art që bie në sy. Koleksioni i ri paraqet modele të guximshme këpucësh dhe çantash, dizajni i të cilave kombinon femëroren me modën tërheqëse dhe urbane për një audiencë moderne dhe të re. Eksploroni modelet më tërheqëse në internet.