Loading...

Please wait...

Menu

Miss Sixty

Copat Miss Sixty u krijuan për vajzën e Miss Sixty - në të njëjtën kohë të rafinuara dhe sfiduese, të buta dhe pak rebele, por gjithmonë të natyrshme dhe pa kompromis të sajat. Marka balancon me mjeshtëri mes stilit glamur dhe kazual, duke paraqitur pjesë që do të bëhen pjesë kyçe e garderobës së çdo vajze trendi. Fokusi i koleksionit janë fustanet xhins me një prerje të thjeshtë por të fuqishme, funde lëkure femërore dhe fustanet e zeza mini gjithmonë në modë si dhe xhinse legjendare, bluza e këmisha, që rrinë mirë me format e bukura të trupit.

 • Miss Sixty – Xhinse grash gri të lehta
  23.990,00 Lek 9.596,00 Lek
  -60%
 • Miss Sixty – Hoodie për femra me tegela
  26.490,00 Lek 10.596,00 Lek
  -60%
 • Miss Sixty – Xhinse per femra me bel të lartë
  20.490,00 Lek 8.196,00 Lek
  -60%
 • Miss Sixty – Bluzë rozë për femra
  8.390,00 Lek 4.195,00 Lek
  -50%
 • Miss Sixty – Mini fustan xhins
  28.490,00 Lek 11.396,00 Lek
  -60%
 • Miss Sixty – Push-up xhinse për femra
  16.990,00 Lek 6.796,00 Lek
  -60%
 • Miss Sixty – Mini fund i zi
  19.490,00 Lek 9.745,00 Lek
  -50%
 • Miss Sixty - Hoodie për femra
  28.490,00 Lek 11.396,00 Lek
  -60%
 • Miss Sixty – Xhaketë xhins për femra
  34.990,00 Lek 13.996,00 Lek
  -60%
 • Miss Sixty – Xhaketë me lule për femra
  53.990,00 Lek 21.596,00 Lek
  -60%
 • Miss Sixty – Xhinse të drejta për femra
  20.490,00 Lek 8.196,00 Lek
  -60%
 • Miss Sixty - Hoodie për femra
  14.490,00 Lek 5.796,00 Lek
  -60%
 • Miss Sixty – Bluzë rozë për femra
  8.390,00 Lek 4.195,00 Lek
  -50%
 • Miss Sixty – Fustan i bardhë me tegela
  46.990,00 Lek 23.495,00 Lek
  -50%
 • Miss Sixty – Mini fustan me mëngë të gjata
  34.990,00 Lek 17.495,00 Lek
  -50%
 • Miss Sixty – Çanta xhins për femra
  19.490,00 Lek 7.796,00 Lek
  -60%
 • Miss Sixty – Pantallona të shkurtra xhins për femr
  20.490,00 Lek 10.245,00 Lek
  -50%
 • Miss Sixty – Atlete xhins për femra
  21.490,00 Lek 10.745,00 Lek
  -50%
 • Miss Sixty - Atlete femrash me taban të trashe
  26.490,00 Lek 13.245,00 Lek
  -50%
 • Miss Sixty – Atlete të larta për femra
  26.490,00 Lek 10.596,00 Lek
  -60%
 • Miss Sixty – Striped black and white dress
  20.490,00 Lek 8.196,00 Lek
  -60%
 • Miss Sixty – Çanta xhins për femra
  14.490,00 Lek 7.245,00 Lek
  -50%
 • Miss Sixty – Xhinse me logo për femra
  28.490,00 Lek 11.396,00 Lek
  -60%
 • Miss Sixty – Atlete të bardha për femra
  21.490,00 Lek 10.745,00 Lek
  -50%