Menu

Premiata

Marka italiane e këpucëve premium Premiata kombinon me sukses tendencat e sezonit me cilësinë më të lartë të endur në ADN-në e markës. “Këpucët ndryshojnë me kalimin e kohës, por cilësia italiane është e përjetshme” kjo është motoja që frymëzon modelet e Premiata. Marka vazhdon të shtyjë kufijtë e dizajnit përtej të përditshmes, ndërsa koleksionet e meshkujve dhe femrave nxjerrin eklekticizëm dhe diversitet, duke sfiduar rregullat për të krijuar pamje unike, origjinale e që bien në sy.