Menu

Replay

Koleksioni i ri Replay është frymëzuar nga fryma autentike e kësaj marke italiane që përfaqëson trashëgiminë dhe origjinalitetin e saj. Në thelb të koleksionit janë tonet neutrale, të cilat ofrojnë kontrast të shkëlqyer me grafika efektive dhe printime urbane të frymëzuara nga logomania aktuale. Pjesët kryesore janë modelet xhins të përmirësuara me prerje dhe larje të reja. Linja e re është një përzierje e elementeve dhe motiveve bashkëkohore të endura në ADN-në e markës. Replay kombinon në mënyrë të përkryer botën e sportit, veshjet urbane në rrugë dhe stilin bashkëkohor. Gama e gjerë siguron më të mirën për sa i përket inovacionit dhe autenticitetit.