Loading...

Please wait...

Menu

Scotch&Soda

Scotch&Soda beson në cilësi dhe krijon veshje me performancë të lartë të karakterizuar nga një stil klasik dhe unik që është gjithmonë i pranishëm. Produktet janë të dekoruara me detaje vintage të pasuruara me frymëzime që vijnë nga e gjithë bota. Kjo markë është sinonim i stilit të përjetshëm, klasik dhe që kapërcen të gjitha tendencat kalimtare të modës.

 • Scotch&Soda - Pantallona blu marine për meshkuj
  12.990,00 Lek
 • Scotch&Soda – Këmishë me me kuadrate për meshkuj
  15.490,00 Lek 6.196,00 Lek
  -60%
 • Scotch&Soda – Xhinse të ngushta për meshkuj
  17.990,00 Lek 7.196,00 Lek
  -60%
 • Scotch&Soda – T-shirt me printime për meshkuj
  7.990,00 Lek 4.794,00 Lek
  -40%
 • Scotch&Soda – Pulovër për meshkuj me printime
  12.490,00 Lek 4.996,00 Lek
  -60%
 • Scotch&Soda – Pulovër për meshkuj blu ngjyrë blu
  16.990,00 Lek 6.796,00 Lek
  -60%
 • Scotch&Soda – Këmishë me kuadrate për meshkuj
  17.990,00 Lek 7.196,00 Lek
  -60%
 • Scotch&Soda – Xhinse slim fit për meshkuj
  15.490,00 Lek
 • Scotch&Soda – Fustan maxi me lule
  26.490,00 Lek 10.596,00 Lek
  -60%
 • Scotch&Soda – Fustan mini i zi
  28.990,00 Lek 17.394,00 Lek
  -40%
 • Scotch&Soda – Pantallona të shkurtra rozë për femr
  14.490,00 Lek 7.245,00 Lek
  -50%
 • Scotch&Soda – Pulovër për meshkuj me kapuç
  20.490,00 Lek 8.196,00 Lek
  -60%
 • Scotch&Soda – Bluzë me printime për meshkuj
  7.390,00 Lek 4.434,00 Lek
  -40%
 • Scotch & Soda - Xhaketë rozë për femra
  29.990,00 Lek 11.996,00 Lek
  -60%
 • Scotch & Soda - Pantallona rozë për femra
  18.990,00 Lek 7.596,00 Lek
  -60%
 • Scotch&Soda – Xhaketë pambuku për meshkuj
  24.990,00 Lek 9.996,00 Lek
  -60%
 • Scotch & Soda - Pantallona të shkurtra kafe për fe
  17.990,00 Lek 10.794,00 Lek
  -40%
 • Scotch&Soda – Mini fustan me pala
  23.990,00 Lek 9.596,00 Lek
  -60%
 • Scotch&Soda - Hoodie për meshkuj
  20.490,00 Lek 8.196,00 Lek
  -60%
 • Scotch&Soda – Pulovër prej pambuku për meshkuj
  15.490,00 Lek 6.196,00 Lek
  -60%
 • Scotch&Soda – Këmishë blu për meshkuj
  14.490,00 Lek 7.245,00 Lek
  -50%
 • Scotch&Soda – Këmishë polo për meshkuj
  10.390,00 Lek 6.234,00 Lek
  -40%
 • Scotch&Soda – Fund midi me palosje
  20.490,00 Lek 8.196,00 Lek
  -60%
 • Scotch&Soda – Bluzë për femra me nyjë
  7.990,00 Lek 3.995,00 Lek
  -50%