Menu

Superdry

Koleksioni i ri Superdry nxjerr një trend logomaniak, ngjyra pastel dhe të ndezura dhe përfshin në mënyrë perfekte printime të ndryshme në përzierjen e tij të stilit urban dhe sportiv. Koleksioni i femrave ka një gamë të pasur ngjyrash, ndërsa aksesorët me modele simpatike e përmbushin linjën duke i dhënë një notë efektive. Koleksioni për meshkuj është një kombinim i veshjeve urbane në rrugë dhe stilit sportiv që nuk del kurrë nga moda falë dizajnit bashkëkohor dhe cilësisë së padiskutueshme.