Menu

Timberland

Koleksioni i ri Timberland fokusohet në konceptin e krijimit që i hap rrugën inovacionit në prodhimin e këpucëve. Modelet janë të destinuara për adhuruesit e stilit rinor, ata që vendosin tendenca, që kanë një qëndrim të fortë. Koleksioni përfaqëson një kombinim ideal të përvojës së rehatisë dhe pamjes së pagabueshme casual.