Menu

Tommy Hilfiger

Koleksioni i ri Tommy Hilfiger feston stilin klasik amerikan që është rifreskuar me prerje inovative dhe tendencat aktuale të sezonit. Koleksioni për meshkuj është një përzierje e stilit elegant dhe veshjeve urbane të rrugës që janë përkthyer në pjesë të përjetshme. Linja e veshjeve, këpucëve dhe aksesorëve dallohet për cilësinë e lartë, performancën e jashtëzakonshme dhe stilin klasik që nuk del kurrë nga moda. Koleksioni është rifreskuar me trendin logomanik që përfaqëson domosdoshmërinë e sezonit.