FASHION&FRIENDS KAMPANJA KOJA NE POZNAJE GODINE

 

Priča o porodičnoj ljubavi, zajedničkim trenucima i uspomenama koje stvaramo sa onima koje najviše volimo, u središtu je nove prolećne Fashion&Friends kampanje.

 

Pogledaj nove komade za nju i njega:

 

Generations prolećna kampanja Generations prolećna kampanja

 

Prikazujući tri generacije koje podržavaju i inspirišu jedna drugu, „Generations” slavi tradiciju i pripadnost, kvalitet i neprolaznost, zajedništvo i nasleđe.

Večni klasici koje su nosile naše bake krojimo, podešavamo i ponosno nosimo. Sestre koje uzimaju stvari jedna od druge ‘’bez pitanja’’ - zvuči poznato? Skupljanje džeparca za baš te urbane patike koje je sin video u izlogu, mame znaju o čemu govorimo. Svaka porodica priča svoju modnu priču, a mi smo deo svake od njih.

Komadi nove kolekcije se savršeno dopunjuju u igri raznolikosti stilova i emocija, prikazujući neke od ključnih komada sezone koji se mogu interpretirati na bezbroj načina – od svestranih trenč-mantila i džins jakni preko pantalona ravnog kroja do romantičnih haljina stvorenih za proleće. Zemljani tonovi mešaju se sa vibrantnim nijansama tirkizne, zelene i crvene boje, akcentujući poruku kampanje koja je snimljena u čarobnom ambijentu Belog Dvora.

Denim on denim modni imperativ, i ove sezone osvaja poglede i ističe da džins nikada ne izlazi iz mode! Diesel za buntovnike, tinejdžerska ljubav ili ljubav koja traje? Složićemo se da svima dobro stoji.

GENERATIONS verno oslikava duh koncepta Fashion&Friends, koji je oduvek podsticao različitost, omogućujući svim generacijama da iskažu svoj autentični stil, kao svojevrsni izraz njihove ličnosti.

Stil jedne porodice priča posebnu priču i zato su sve porodice jedinstvene na svoj način. A svaka je deo Fashion and Friends porodice.