Menu
23390
Paciotti 4US

4US - Atlete të bardha për meshkuj

Atlete lëkure të ulta Luis me detaje të kundërta
Zgjidhni një ngjyrë

Find in-store

Në dispozicion

Më shumë ngjyra në stok

Detajet
Paciotti 4US Luis atlete të ulta të bardha me një panel kontrast logoje blu marine sipër thembrës dhe germa të kuqe 4US. Lëkura.
Më shumë informacion
Më shumë informacion
SKUP4LUIS -1821
MarkëPaciotti 4US
SezoniPranverë-verë
GjiniaMeshkuj
MaterialiLëkurë
ImporterFashion Company Sh.p.k Tiranë
Country of ManufactureItali
ManufacturerPACIOTTI S.p.a. Italy