Menu
8390
Superdry

Superdry - Çantë shpine blu e errët për femra

Wind Yachter Montana çantë shpine me një ndarje dhe një xhep. Përmasat: 45 x 30 x 13.5 cm
Zgjidhni një ngjyrë

Find in-store

Në dispozicion

Më shumë ngjyra në stok

Detajet
Superdry Wind Yachter Montana Çantë shpine për femra ngjyrë kafe të errët me detaje logoje. Një ndarje dhe një xhep. Përmasat: 45 x 30 x 13.5 cm.
Më shumë informacion
Më shumë informacion
SKUSDW9110372A-ADQ
MarkëSuperdry
SezoniPranverë-verë
GjiniaFemra
ImporterFashion Company Sh.p.k Tiranë
Country of ManufactureKinë
ManufacturerDKH Retail Ltd. Great Britain