Menu
8390
Superdry

Superdry - Çantë shpine për femra me printime

Çantë shpine e madhe me një ndarje dhe një xhep. Përmasat: 45 x 30 x 13.5 cm
Zgjidhni një ngjyrë

Find in-store

Në dispozicion

Më shumë ngjyra në stok

Detajet
Superdry çantë shpine për femra blu me printe. Model i madh me një ndarje të gjerë dhe xhep. Përmasat: 45 x 30 x 13.5 cm.
Më shumë informacion
Më shumë informacion
SKUSDW9110377A-2HU
MarkëSuperdry
SezoniPranverë-verë
GjiniaFemra
ImporterFashion Company Sh.p.k Tiranë
Country of ManufactureKinë
ManufacturerDKH Retail Ltd. Great Britain